De sessions

De maandelijkse earthblues sessions in Hotsy Totsy gaan door op iedere tweede woensdag van de maand. Ze beginnen telkens om 20u00 en gaan door tot middernacht.

Earth Blues Sessions n°6 - 14-09-2016Iedere maand een andere centrale gast: een trending bluesmuzikant of songwriter. Die brengt in de loop van de avond meerdere korte sets.

Daarrond wordt een akoestische jam voor bluesmuzikanten en singer-songwriters georganiseerd. Iedereen is welkom! Heb je zin om een nummer te zingen? Wil je meespelen? Dat kan! Je brengt zelf je instrument mee. Meld je aan voor 21u30 dan kan je zeker spelen! De backline, PA, microfoons en gitaarversterkers zijn voorzien.

De earthblues sessions worden georganiseerd door Hotsy Totsy en Alan Temple, de man achter de bluesband Good Times Temple en het Keltische songwriter project Alàn. Hij werkt al langer aan een cross-over tussen blues en keltische songs.

hotsy_totsy_2

Hotsy Totsy

Hotsy Totsy is legendarisch. Het is een gezellig, doorleefd en authentiek café aan de Poel in Gent. Het heeft een vintage roaring twenties interieur en een spectaculaire in brons beslagen toog. Het podium ligt centraal en is daardoor goed zichtbaar. Hier stond de wieg van de nu boomende Gentse bluesscène. Iedereen die er speelde, weet dat het een fantastisch café is.

hotsy_totsy_4

 

 

Adres

Hotsy Totsy, Hoogstraat 1, 9000 Gent.